EHBO

Over ons.

Wat doen wij?

De EHBO vereniging Chevremont geeft herhalingslessen aan de leden van de vereniging.

De contributie voor de leden is € 30,00 inclusief het verlengen van het diploma.

Per jaar worden er 9 tot 10 herhalingslessen gegeven. Deze vinden altijd op een dinsdag plaats in het verzorgingshuis Hoog Anstel te Chevremont. Het lesrooster komt altijd voor 1 januari van dat jaar online te staan zodat iedereen kan zien welke dinsdag les is en wat de les inhoudt.

De eerste twee lessen van het jaar worden gereserveerd als herhalingsles reanimatie met AED. Alle lessen worden gegeven door een externe instructeur.

Daar wij maar een kleine vereniging zijn, zijn wij op zoek naar nieuwe leden met een Oranjekruis diploma die bij de vereniging kunnen worden ingeschreven zodat ze het diploma in stand kunnen houden.

In Loggen

Ieder lid heeft een eigen inlognaam en wachtwoord voor het inloggen.

Met deze gegevens kan hij/zij zelf zien welke lessen hij/zij heeft gevolgd en welke ze nog moeten volgen voor het behouden van het diploma. Hiervoor moeten minimaal 7 lessen per jaar worden gevolgd inclusief reanimatieles met AED.

Basis opleiding E.H.B.O.

Bij voldoende deelname kan er ook een nieuwe opleiding EHBO met reanimatie en AED gestart worden. De kosten zijn afhankelijk van het aantal deelnemers.

Aanmelden kan via de mail. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Nieuws

 

Leer meer.